OFERTA FESTIVE DERI ME DT 08 JANAR 2015

7

mbp/s

Internet ADSL pa limit trafiku duke përfshirë dhe router Wireless

 • Navigim me shpejtësi deri në 4 Mbps.

 • Internet pa ndërprerje 24 orë

 • 2 GB hapësire në email

 • Mbrojtje e avancuar ndaj spam-eve

1299
Leke/muaj
Meso me shume

ADSL me shpejtësi si kurrë më parë

4

mbp/s

Internet ADSL pa limit trafiku duke përfshirë dhe router Wireless

 • Navigim me shpejtësi deri në 4 Mbps.

 • Internet pa ndërprerje 24 orë

 • 2 GB hapësire në email

 • Mbrojtje e avancuar ndaj spam-eve

1299
Leke/muaj
Meso me shume

7

mbp/s

Internet ADSL pa limit trafiku duke përfshire dhe router Wireless

 • Navigim me shpejtësi deri në 7 Mbps.

 • Internet pa ndërprerje 24 orë

 • 2 GB haësirë në email

 • Mbrojtje e avancuar ndaj spam-eve

1799
Leke/muaj
Meso me shume

Sqarime për pika të vëcanta

 • 1. Paguaj 12 muaj dhe mer nje muaj shtese falas.
 • 2. Paketat jane pa limit.