Eventi Pershkrimi
Pause Live TV Mundesi per ti bere PAUSE transmetimit te Live TV dhe per ta vazhduar me vone.
Start Over TV Mundesi per te pare shfaqjen televizive aktuale nga e para.
Time Shift TV Catch Up TV – Perdoruesit mund te shikojne nje shfaqje televizive qe eshte dhene me perpara ne te shkuaren. Kete mundesi e kane edhe pa bere kerkesen per regjistrimin e saj, pra perdoruesit mund te kthehen ne kohe dhe te shikojne cdo emision qe deshirojne ne cdo moment qe ata deshirojne.
nPVR (network Personal Video Recorder reborn), permban nje hapsire mjaftueshme regjistrimi ne rrjet, ky opsion lejon dhe mundesin e regjistrimit ne paralel midis kanaleve.
Local PVR Regjistrimi ne kohe reale duke perdorur hapsiren lokale ne dispozicion.
VoD Video on Demand - Content Recommendation – gjenerim dhe sugjerim i permbajtjes per perdoruesin.
   
TV Series Recording Selektim dhe regjistrim i thjesht per shfaqjet e preferuara televizive.

IPTV suporton modele te ndryshme biznesi :

1.VoD Transaksionale (ne varesi te komisionit te paguar)

2.VoD me Nenshkrim (ne varesi te komisioneve te perseritura rekurente)

Ne ju mundesojm te zgjidhni dhe te bleni permbajtjen e libraris tuaj televizive nepermjet nje kanali tek i cili shikoni paraqitje te shkurter te libraris si dhe gjithashtu mund te bleni me nje buton te vetem si opsion. Ne mundesojm navigim brenda filmave si PLAY > SEEK << | >> dhe gjithashtu zgjedhjen e kapitullit brenda filmit qe deshironi.