ADSL me shpejtësi si kurrë më parë

4

mbp/s

Internet ADSL pa limit trafiku

 • Navigim me shpejtësi deri në 4 Mbps.

 • Internet pa ndërprerje 24 orë

 • 2 GB hapësirë në email

 • Mbrojtje e avancuar ndaj spam-eve

1299
Leke/muaj
Meso me shume

7

mbp/s

Internet ADSL pa limit trafiku

 • Navigim me shpejtësi deri në 7 Mbps.

 • Internet pa ndërprerje 24 orë

 • 2 GB hapësirë në email

 • Mbrojtje e avancuar ndaj spam-eve

1799
Leke/muaj
Meso me shume

14

mbp/s

Internet ADSL pa limit trafiku

 • Navigim me shpejtësi deri në 14 Mbps.

 • Internet pa ndërprerje 24 orë

 • 2 GB hapësirë në email

 • Mbrojtje e avancuar ndaj spam-eve

3699
Leke/muaj
Meso me shume

Sqarime për pika të vëcanta

 • 1. Cmimet perfshijne TVSH.
 • 2. Paguaj 12 muaj dhe mer nje muaj shtese falas.
 • 3. Paketat jane pa limit.
 • 4. Instalimi adsl ofrohet falas.
 • 5. Kontrata tip e pajtimtarit.